Bli medlem

 

Bli medlem!

 

Gör så här:

 

Betala in medlemsavgiften 200kr till Ridtravarföreningens BG 333-2699

 

 

Maila Namn, adress, telefonnummer, födelsedata, mailadress och det du skrev i meddelanderutan vid betalningen till ridtravaren@live.se

Märk mailet "NY MEDLEM"

 

 

Om Ridtravarförbundet

 

Förbundet startades år 2003 för oss som rider, tar hand om eller bara gillar varmblodiga/kallblodiga travhästar.

Det finns medlemmar runt om i hela landet och alla gör det dem tycker är roligast tillsammans med sin fina häst. Det kan vara dressyr, hoppning, distans, western, körning eller bara lufsa i skogen.

Som medlem i svenska ridtravarförbundet har du tillgång till alla aktiviteter och du får tidningen Ridtravaren två gånger om året och du stöttar travaren som ridhäst/hobbyhäst efter dennes travkarriär.

 

www.ridtravare.com

 

 

Medlemsavgifter:

 

Enskild medlem: 200:-/kalenderår.

 

Familjemedlemskap: 200:-/kalenderår (max 2 vuxna och 3 barn under 18 år boende på samma adress). Minst 1 person måste vara enskild medlem innan familjemedlemskap kan lösas.

Varje familj får endast en tidning, övriga förmåner gäller varje medlem i familjen

 

Stödmedlemskap: 100:- per medlem och kalenderår. Stödmedlem blir du som endast vill stödja föreningens syfte men inte önskar tillgång till tidningen och tävlingar.

 

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Ridtravarföreningen Västra Götaland/Hallands medlemmar registreras i ett medlemsregister där deras namn, adress, mobilnummer, e-post samt födelsedata lagras. De som har tillgång till dokumenten är de båda firmatecknarna för föreningen och dokumenten skyddas med lösenkod på datorerna. Medlemsregistren sparas i 1 år framåt, blev man medlem under 2017 kommer ens uppgifter att raderas vid 2018 års utgång. Syftet med medlemsregistret är att kunna hålla koll på vilka som är medlemmar.

 

Föreningen lämnar aldrig ut medlemsregistren till tredje part.

 

Start- & resultattlistor och bilder som publiceras på hemsidan är på önskan av medlemmar sedan tidigare där resultat och tävlingar ska kunna följas av de som inte kunnat deltaga. De uppgifter som lämnas på hemsidan är namn, hästens namn, resultat och eventuella bilder. Dessa publiceras under tiden av fem år. I startlistorna publiceras ryttarens namn och hästens namn. Startlistorna publiceras endast under en period av vanligtvis runt en vecka.

 

Ridtravarföreningens e-post hanteras av medlemmarna i styrelsen. I inkorgen finns uppgifter som avsändaren själv har skickat in. E-post raderas efter två år i inkorgen.

Medlemmar som vill bli borttagna ur register, från hemsidans listor och bilder får aktivt höra av sig till styrelsen eller mejla till ridtravaren@live.se för att bli borttagen innan tidens utgång enligt denna policy.

 

Svenska Ridtravarföreningen

Distrikt

Västra Götaland/Halland