Poängjakt

Poängjakt 2018!

 

Från och med första maj 2014 började vi medlemmar räkna poäng på olika aktiviteter vi gör, den ryttaren med mest poäng vid årsmötet året där efter koras till vinnare och får fina priser!

 

Denna tävling går ut på att dels engagera och motivera våra medlemmar till att vara med på fler av våra aktiviteter, samt att sprida information om att vi finns!

 

När du samlat ihop poäng enligt tabellen här bredvid hör du av dig till ridtravaren@live.se och berättar vad du gjort, skicka även med en bild eller en länk till en bild (facebook, instagram osv) som bevisar att du förtjänat poängen och vill vara med och delta!

Följande aktiviteter kan du samla poäng på:

 

 

Vid tävling

 

2 p för deltagande (ges ej till placerade 1-3)

3 p för varje tredjeplats

4 p för varje andraplats

5 p för varje förstaplats.

 

Poäng delas ut vid Ridtravarförbundet egna tävlingar, oavsett distrikt.

 

Funktionärer vid tävlingar anordnade av VG/H

 

5 p för funktionärer som även tävlar med egen häst alternativt endast arbetar halvdag. 10 p för de som är funktionärer hela tävlingsdagen.

 

Funktionärer vid tävling anordnade av annat distrikt än VG/H

 

2 p för deltagande på tävling

 

Bära logga

 

2 poäng för varje gång man visar upp logga på tröja/jacka/schabrak/täcke på ett hästrelaterat evenemang/besök. För att få poäng krävs att loggan är synlig under större delen av tiden på evenemanget/besöket, samt att den är minst ca 20x20 cm stor. Det krävs även att ett flertal personer har chans att se loggan, alltså inte bara egen tränare/veterinär osv.

2 poäng för varje gång man visar upp logga på bil/hästtransport vid ett hästrelaterat evenemang/besök. För att få poäng krävs att loggan är minst ca 20x30 cm stor.

 

Svenska Ridtravarföreningen

Distrikt

Västra Götaland/Halland