Up To Date

11 april 2021


Hej på er alla ridtravarvänner :-)


Som ni säkert märkt har det varit, och är, väldigt tyst från oss i styrelsen, detta pga olika orsaker.


Den nu sittande styrelsen kommer att avgå, därför behövs nya, friska krafter som orkar driva distriktet vidare, trots Coronan som hänger över oss alla.

En intresseförfrågan gick ut till er som var medlemmar 2020, men tyvärr var intresset väldigt dåligt.


Detta har lett oss till en diskussion om att lägga distriktet vilande tillsvidare. För att göra det måste vi ha ett årsmöte med röstberättigade (betalande) medlemmar närvarande. Ett möte som vi kan hålla digitalt, då många inte vill sammanstråla fysiskt i dessa dagar. Datum för mötet blir i slutet av maj.


Är någon av er intresserade av att ingå i en ny styrelse? Maila då till valberedningen – Zofia Hyltse – zofia.hyltsee@gmail.com, senast den 25 denna månad. Efter det återkommer vi med datum för årsmötet.


Nedanstående text lades ut av Zofia förra året;


"Hej kära medlemmar!!


Zofia Hyltse heter jag och är med i vår förenings Valberedning tillsammans med Ingegerd Hyltse.

Vi söker nu med ljus och lykta efter fler och nya medlemmar till nästa års styrelse. Det finns poster som behöver förnyas och vi önskar att ha fler nya krafter i vår styrelse för att driva föreningen framåt.

De poster som skall tillsättas/väljas inför 2021 är;

Ordförande (1 år), 2 – 3 st ledamöter (2 år, därav kassör o sekreterare), 2 st suppleanter (1 år), revisor och revisorssuppleant samt ny valberedning.

Ett mail är utskickat till de flesta av medlemmarna, men ser att det är flera mailadresser som inte fungerar längre. Så har du inte fått ett mail så kan det vara därför.

Är DU intresserad av att vara med i nästa års styrelse eller vet någon som är intresserad, maila mig på zofia.hyltsee@gmail.com eller Ingegerd på ingegerd@hyltse.se


Vi hörs!

 

Mvh, Zofia Hyltse, Valberedningen"


Till dess, ha det bäst i vårsolen, ta väl hand om er och era pälsklingar, så hörs vi av snart igen :-)


Styrelsen

gm

Annie Hjälm
16 november 2020


Hej på er allihop 😊

Nu är vi inne i den mörka månaden november och vi hoppas att ni och era pälsklingar mår bra, trots pandemin som lurar över vårt land...


Inte mycket har hänt under denna höst, vilket ni säkert märkt. Tror att många av oss nästan helt har tappat gnistan med alla restriktioner som just nu pågår.


Vi samlade dock ihop oss och hade ett möte häromdagen, protokollet från detta kommer inom kort ut på hemsidan för er som är intresserade av att läsa.


I detta korta inlägg kommer dock en förfrågan från vår Valberedning, vilken består av Zofia och Ingegerd Hyltse. Det kommer här;


Hej kära medlemmar!!


Zofia Hyltse heter jag och är med i vår förenings Valberedning tillsammans med Ingegerd Hyltse.

Vi söker nu med ljus och lykta efter fler och nya medlemmar till nästa års styrelse. Det finns poster som behöver förnyas och vi önskar att ha fler nya krafter i vår styrelse för att driva föreningen framåt.

De poster som skall tillsättas/väljas inför 2021 är;

Ordförande (1 år), 2 – 3 st ledamöter (2 år, därav kassör o sekreterare), 2 st suppleanter (1 år), revisor och revisorssuppleant samt ny valberedning.

Ett mail är utskickat till de flesta av medlemmarna, men ser att det är flera mailadresser som inte fungerar längre. Så har du inte fått ett mail så kan det vara därför.

Är DU intresserad av att vara med i nästa års styrelse eller vet någon som är intresserad, maila mig på zofia.hyltsee@gmail.com eller Ingegerd på ingegerd@hyltse.se


Vi hörs!

 

Mvh, Zofia Hyltse, Valberedningen


Så vad säger ni, någon som är intresserad och vill driva föreningen vidare och framåt? Skicka iväg ett mail så snart ni kan till de ovan angivna mailadresserna.


Vi hoppas alla att 2021 kommer att bli ett bättre år än vad detta varit och fortfarande är och att vi kan fortsätta att göra det vi alla älskar; nämligen ta hand om, utbilda och utvecklas tillsammans med våra käraste ridtravare!


Styrelsen

gm

Annie Hjälm
26 augusti 2020


Hallå där alla medlemmar 😊

Nu har det varit tyst från oss ett tag och vi i styrelsen har diskuterat hur vi ska fortsätta arbetet med föreningen resten av året.


Pga Corona-pandemin har inte detta år varit som vanligt och de tävlingar vi hade planerat att anordna innan hösten har vi fått ställa in, alla förutom Nationaldagsdressyren. Detta pga alldeles för få, eller inga anmälningar.
Och nu är också nästan hela styrelsen "vingklippt" pga Corona, olycka, operation mm.


Som ni säkert förstår så går det inte att driva runt tävlingar med i princip bara en (1) fullt fungerande styrelsemedlem. För ni vet ju alla att få tag i tillräckligt många funktionärer är alltid ett problem, vilket måste förbättras ordentligt för att tävlingarna ska flyta på som det är tänkt.


Därför har vi, tyvärr, beslutat oss för att inte anordna några tävlingar under resten av året och satsa på att det fungerar bättre under 2021.


Vi har också fått in synpunkter från en del av er medlemmar att det är långt att åka för vissa av er. Och ja - är det ett stort distrikt där vi ska försöka lägga tävlingarna runtom hela distriktet så blir det ju alltid långt för några att åka någon eller några gånger. Det är inte så mycket att göra åt det, vill man vara med och tävla så får man ju ta att det är långt ibland.


Några har också efterlyst tävlingar nere i Halland... Då Halland inte längre ligger under vårat distrikt så läggs inga tävlingar där. Det var prat om att Halland skulle starta sitt eget distrikt, men det har inte skett.

Vi i styrelsen tänkte att vi ska anordna några "hitte-på" nu i höst - clinics mm istället för tävlingar.


Vad vill ni medlemmar göra?
Kom med förslag via PM på vår FB-sida eller skicka mail till ridtravaren@live.se

Vi hoppas få höra av er snart 🤗
Till dess, ta väl hand om er och era pälsklingar 💕


Styrelsen
gm
Annie Hjälm 

7 juni 2020TACK FÖR IGÅR :-)


Igår var det Nationaldagen och för 5:e året i rad anordnade vi Nationaldagsdressyr i Landvetter!


En tapper skara ekipage hade anmält sig, trots "hot" om regn hela dagen... Men solen höll sig på vår sida under dagen, sen öppnade sig himlen rejält!!! Så då var det snabbt in i transporterna med de hästar som var kvar :-)


Ett stort TACK till er som kom igår, alltid lika trevligt att träffa er, både gamla, och som igår, nya medlemmar.


Ta nu väl hand om er och era fina pälsklingar, vi ses snart igen hoppas vi!


Styrelsen
gm
Annie Hjälm
24 maj 2020VI ÄR IGÅNG IGEN


Nu var det ett tag sen det blev något skrivet under denna rubrik, men här kommer det några rader i alla fall.


Igår, den 23:e, hade vi vårt första evenemang för i år, en utställning hos Levenebygdens Ridklubb. 14 stycken fina, välputsade ridtravare fick vi se, varav 7 stycken av dom kom från ridklubben.


Alla visade upp sig efter bästa förmåga, eleverna från ridskolan hade haft kurs i hur man visar häst i höstas, och nu fick dom visa upp vad dom lärt sig. Jätteduktiga och SÅ trevliga hästar :-)


Vi delade ut klass- och deltagarrosetter och naturligtvis även BIS, BIM och BÄSTA VISARE. De blev, i tur och ordning, Quantum Comtessa, Jerry's Choise och Isabella Eriksson - GRATTIS IGEN :-D


Igår kom det förfrågningar på en av deltagarnas inlägg på Facebook om det inte hade delats ut "Bäst-i-klassen"-rosetter. Nej, det gjordes det inte, vad jag kan se i de resultat vi har sparade har det inte gjorts de senaste 2 åren i alla fall. Har försökt att hitta resultat längre tid tillbaka, men utan framgång.


Jag har haft ett samtal med en från tävlingskommittén ikväll - de håller på och gör uppdateringar och ändringar i TR nu och jag har bett att de skall kolla på detta med rosettutdelning på Utställningarna då dessa specialrosetter kostar en hel del, och som ni vet har vi har vi detta år en tight budget för att vi ska kunna genomföra de tävlingar vi har planerat. Så några BIK-rosetter kommer inte att delas ut för tillfället.


Sen har jag ett önskemål; är det så att ni har frågor gällande tävlingar, TR mm, så skulle jag uppskatta att ni ställer dessa via vår mail, ridtravaren@live.se eller skickar ett meddelande till vår sida på FB så besvaras dessa där. Det var tillräckligt med spekulationer och missförstånd på nätet förra året, vi behöver inte det i år igen...


Med förhoppning om att det snart börjar återgå  till mer "normala" tider i Sverige igen avslutar jag detta inlägg - sköt om er och era fina hästar allihop, hoppas vi snart får möta upp er på våra tävlingar och evenemang under året :-)


Med vänlig hälsning,


Annie Hjälm

29 mars 2020


"VIRUSFIGTHERS"


På grund av rådande läge i Corona-härvan, har vi i styrelsen beslutat att flytta våra två första tävlingar, TRAB och Tömkörning, till senare datum.


Mer information om nya datum kommer så snart som möjligt.


Vi håller oss uppdaterade om läget i landet och kommer att hörsamma eventuella nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten


Vi kommer även att rådfråga vårt eget förbund vid behov.


Har ni frågor, är ni välkomna att kontakta oss via vår mail, ridtravaren@live.se eller med meddelande på vår FB- eller Instagramsida.


Hoppas ni alla mår bra och tar väl hand om er och era pälsklingar :-)


Med vänlig hälsning,


Styrelsen

gm

Annie Hjälm


 27 januari 2020


Kära medlemmar och vänner i ridtravarvärlden!


Då vi efter gårdagens årsmöte har blivit anklagade för förskingring, mobbning mm på sociala medier, känner vi att vi måste rätta till en del missförstånd och feltolkningar.


Uppgiftslämnaren har tyvärr fått falsk och förvriden information från årsmötet.


Vi har inte hållit den förespråkade budgeten och de restriktioner som kassören gett, vilket resulterat i alldeles för stora inköp av priser, pokaler och rosetter. Följaktligen -19.926:- i resultatberäkningen. Detta betyder dock inte att vi inte har pengar på vårt bankkonto!


Huvuddelen av dessa priser och rosetter finns kvar och kommer att användas under årets tävlingar innan nya inköp görs. Bara kvarvarande rosetters värde ligger idag på 10.815:-, pengar som ligger i inventarier alltså.


Vi har felaktigt blivit anklagade för att ha åkt taxi för 7.000:-.

Styrelsen tog under hösten ett beslut om reseersättning vid resor till och från tävlingsplatser vid banbygge o.dyl. Dessa pengar är dock återbetalda i januari av berörda parter.


Redovisningen av 2019 års ekonomi är regelrätt gjord, alla kvitton för alla poster finns, granskad och godkänd av revisorn samt beviljad ansvarsfrihet av både sistnämnda och årsmötet.


Vad gäller påståendet om att vi skall ha mobbat någon i vår förening är enbart elakt förtal! För oss som vuxna människor, och en del även föräldrar, skulle vi aldrig sänka oss till en så låg nivå att vi skulle utsätta någon i våran närhet, vare sig privat eller inom föreningen, för mobbning eller trakasserier.


Vi är en förening som finns för att vi ska kunna ha roligt och för att kunna utvecklas med våra underbara ridtravare. Negativitet och ovänskap förstör allas vår målsättning.


Vi är både ledsna och kränkta av det som nu uppstått på grund av falska anklagelser och anser att det är fruktansvärt tråkigt och onödigt att sådant här

över huvudtaget händer.


Vi önskar att kontakt tas med oss i styrelsen innan något liknande läggs upp på sociala medier. Det här är på intet sätt ok och dessutom förtal!


Var snälla och ta reda på fakta hos alla parter och tänk på vad som skrivs på nätet. Detta skadar inte bara vår förening utan hela förbundet.


Vid frågor finns vi ett telefonsamtal eller ett mail bort.


Med vänliga hälsningar,


Styrelsen

gm

Annie Hjälm och Titti Rödbro

Ordförande och kassör i föreningen

20 januari 2020INFÖR ÅRSMÖTET DEN 26 JANUARI 2020


På söndag stundar årsmötet för vår förening - kallelse har skickats ut till alla medlemmar. Nya styrelsemedlemmar ska väljas in och viss planering inför tävlingar och andra evenemang ska göras.


Vi hoppas på en bra uppslutning och att vi alla får en trevlig samvaro - vi börjar med att äta en bit mat och sätter igång med mötet kl 13.00.


Detta är första gången för oss att förbereda ett sådant här möte och troligtvis har vi missat en del som ska göras. men vi hoppas att ni orkar ha överseende med det och gör det bästa av situationen. Hur som helst så lär vi oss hela tiden...


Förfrågningar har inkommit från en medlem angående information som skulle ha gått ut med kallelsen till mötet; denna har tyvärr inte kunnat tillhandahållas ännu, men alla erforderliga dokument och redovisningar kommer att finnas på plats på mötesdagen.


Angående nomineringar till styrelsen så har vi idag fått besked från valberedningen (Emma Lindskog) att hon inte kommer att kunna närvara. Så de namn vi har fått in kommer vi själva att presentera och sen får ni medlemmar välja in dessa om ni godkänner dom.


Som sagt, det här med styrelsearbete är inte alltid lätt...


Just nu sitter vi och räknar ihop poäng från de som skickat in till Poängjakten 2019 - ska bli spännande att se vem som var flitigast förra året.


Sen ska även ett namn lottas från de som fr o m april förra året lottades som Månadens Medlem - vi får se vem som har turen att dras denna gång :-)


Ha en fortsatt fin vecka och väl mött på söndag!

Avslutningshittepå


Vi i Styrelsen vill gärna avsluta säsongen på ett grymt sätt ihop med ER, våra underbara medlemmar i föreningen!
Vi vill härmed därför bjuda in ER att medverka i en hel eftermiddag/kväll på Åbytravet ihop med oss! :)
För 449:-/person får vi inträde, julbuffé samt en guidad rundtur i stallarna med avslutande spel om så önskas. :)
Anmälan sker via inbetalning till vårt bg: 333-2699 (märks med  "Avslutning Åby" och namn på de personer betalningen gäller för) samt ett bekräftande mail till: ridtravaren@live.se


OBS! Anmälan är bindande..


SISTA ANMÄLNINGSDAG 1/12 KL:23.59!!!


Hoppas vi ses!! ♥
/Styrelsen

Styrelsen har ordet7 oktober 2019


Då är vi inne i oktober månad och de obligatoriska DM:ena är igång.

Först ut var hoppning i Levene, där vi säger grattis till DM-vinnarna:

Louise Carlsson med VästerboOverExposd på 30 cm, Agneta Lövgren med

Also In Love på 50 cm, Elin Pihlblad med Quantum Comtessa på 70 cm och

Elin Eriksson med Jerry’s Choise på 90 cm.

 

Andra DM:et var i TRAB på Kronogården i Färgelanda, grattis till DM-vinnarna;

Agneta Lövgren på Kanditama i Lätt Trab, Jasmine Lind på Magic Kingdom i MSV Trab och Bibbi Tränk på Kanditama i Svår Trab. Kanditama benämns nu som ”Kungen av TRAB”.

 

Stämningen på våra genomförda DM har varit strålande – trots få starter och ibland ett väder som inte varit med oss hela tiden – har alla deltagare genomfört sina starter med gott humör och fin kämparanda. Många stunder med skratt, bra samtal och roliga och spännande förslag på framtida hitte-på samt fina prestationer av alla som har varit med. Stort tack också till er som varit med och hjälpt till, både innan, under och efter tävling - det är guld värt! Och för att citera en av våra deltagare; ”det är så här det ska kännas på våra tävlingar”. Vi kan inte annat än att hålla med :-)

 

Nästa DM på gång är nu på söndag, 13 oktober, i Sjövik – denna gång i Tömkörning. Vi har förlängt anmälningstiden till och med tisdag den 8 oktober, kl 24.00 – vi vill gärna se fler av er på tävlingen, kanske ni har missat att anmäla er, eller inte tycker att ni är duktiga nog? Men någonstans måste man ju börja och skrittklassen tror vi nog att dom flesta klarar av – all övning ger ju färdighet,  så välkomna in med anmälan – ju fler vi är desto roligare är det!


Även i DM i dressyr finns en ren skrittklass – varför inte prova och se hur det går?


Och som sagt – funktionärer behövs alltid… Så kan ni själv inte vara med och tävla får ni gärna anmäla er till någon av oss i styrelsen, eller skicka mail till ridtravaren@live.se


Vi var och tittade på anläggningen i Sjövik igår – stooooor paddock som rymmer både plats för framkörning innan start och själva tävlingsbanan. Gott om plats för parkering av både transporter och bilar – blir nog någon hopptävling där framöver också.


Förfrågningar har inkommit om Pay-starter i DM.ena – vi har velat ta fasta på att detta är DM för Ridtravare och tar alltså inte emot anmälningar från er med hästar som ej är registrerade som travhästar. Till nästa år i de ”vanliga” tävlingarna kommer vi ha Pay-klasser precis som vi brukar.


Vi upplever att det har varit lite dåligt med anmälningar till våra tävlingar på sista tiden – kan det bero på val av anläggningar där tävlingarna hållits eller är det något annat som påverkat detta? Till nästa år kommer vi göra vårt bästa för att sprida ut tävlingsplatserna mer över hela distriktet, nu har det främst varit i den östra delen.


Till nästa år kommer vi återigen att arrangera Nationaldagsdressyren i Landvetter – det är ju en tradition vid det här laget och brukar uppskattas av många av er medlemmar.


Slutligen, sköt om er allihop och ha kul med era fina hästar, hoppas vi ses snart igen!


/Annie

7 september 2019


Nu närmar sig hösten med stormsteg, men jag hoppas ni alla har haft en rolig, varm och innehållsrik sommar med våra bästa vänner - våra härliga ridtravare!


En del tävlingar har vi hunnit med, den senaste var utställningen vi hade i Törnsäter. Toppenfin anläggning, den kan vi gärna tänka oss att hyra för något evenemang nästa år. Många fina hästar fick vi också träffa under dagen, resultat och några bilder kan ni se här på  hemsidan :-). Domaren var en ny bekantskap - Ylva Lindh - mycket trevlig och kunnig, en riktig pärla!


Efter tävlingen kom det dock till vår kännedom att poängbedömningen i TR och på protokollen stämde inte - därav fick 4 ekipage fel rosetter. Rätt Klassrosetter kommer att skickas ut nu i helgen - rätt ska vara rätt.


Tävlingen innan var kombinationstävlingen i Herrljunga som kanske inte blev riktigt lika lyckad som vi hade velat... dåligt med funktionärer, och 2 av dom vi hade var tyvärr tvungna att lämna efter halva dagen pga sjukdom. Som domare i tömkörningen hade vi Elin Weiner, som vanligt alldeles utmärkt i sin roll som domare :-) I TRAB:en hade vi en ny domare - Siiri Svensson - egentligen domare i westerngrenar. Hon gjorde ett bra jobb på det stora hela, men hade lite egna idéer angående vissa utav tävlingsmomenten. Och det dömdes tyvärr fel poäng vid Grinden - dock har alla de tävlande dömts på samma sätt, så det påverkar inte slutresultaten. Jag tar på mig en del av skulden i det som blev fel där, blir till att hårdplugga TR änu mer, speciellt i TRAB.


Nu drar också våra DM igång - det första i HOPPNING den 15:e denna månad på Levenebygdens Ridklubb - vi hoppas på många starter, men  det ser mörkt ut till dags dato... Kom igen nu, det finns en höjd för alla - 30, 50, 70 och 90 - proposition finns här på hemsidan. Propositionen till DM i TRAB finns där också - anmälan är öppen.


Vi vill återigen trycka på detta med FUNKTIONÄRER... För att vi ska kunna arrangera och sköta tävlingarna på rätt sätt behöver vi ER hjälp - hör gärna av er via vår mail inför tävlingarna och gör en insats så vi kan fortsätta ha kul tillsammans med er alla och våra fina hästar :-)


Sen kanske ni har märkt att antalet medlemmar i styrelsen har decimerats. Det är tufft men vi kämpar på efter bästa förmåga och hoppas vi kan fortsätta att få till stånd de tävlingar som är planerade inför hösten. Vi har också lite idéer om avslutningen på detta år - information kommer framöver så håll utkik :-)


Hoppas vi ses snart, ha det gött tills dess!


/Annie

8/8-19


Förberedelserna är i fullgång och snart klara inför kommande tävlingar. Nu närmast står vår kombinationstävling i Herrljunga på schemat.
Vi ser mycket fram emot detta, det är en tävling som kräver mycket av både oss i styrelse men också av våra tävlande och frivilliga. En tävling med två tävlingar i en krävs väldigt mycket funktionärer. Funktionärerna är dom som gör att vi kan genomföra våra tävlingar, de kan vi aldrig blunda för. 

Men vi märker ofta att många vill tävla men inte fullt lika många vill hjälpa till, något vi måste hitta det magiska lösenordet till. ;) 

Alla DM är bokade och klara sedan en tid tillbaka. Propositionerna kommer upp inom någon vecka till dom första. Sen har vi ju en oerhört intressant utställning nu sista augusti med; där hoppas vi på många nya ansikten eftersom vi lagt den så högt upp i distriktet. Dom gamla är givetvis lika välkomna dom med! 

Distrikt Östergötland anordnar med start imorgon Östgöta-meetinget på Mantorps multiarena. Med tävlingar fredag, lördag och söndag i grenarna dressyr, trab och hoppning. Kul engagemang ifrån dom tycker jag! Vi åker upp som enda ekipage ifrån vårt distrikt imorgon och deltar i dressyren endast. 22mil enkel väg så de blir spännande detta. Är lite rädd att min lilla häst stressar upp sig när han får beträda travbanan igen men det återstår att se. Han är dessutom uppanmäld så det kan gå precis hur som helst. Men kul ska vi ha, de kan jag lova! 

Ha en fin helg nu, hoppas vi ses antingen på Mantorp eller i Herrljunga på söndag! /Linda10/6-19


En drottning har gått i graven. Ridtravarföreningens mesta alloundhäst? Ja, det kan nog så vara och det fanns en gren som hon utan tvekan gjorde till sin egen; TRAB, ja, det var Sushis gren. 
Fina Spicy Sushi, vi kommer alltid att minnas dig, våra träffar blir aldrig mer som dom vart utan din fina bläs och ditt otroliga lugn och harmoni. 
Vila i frid fina Spicy Sushi! 
Vi sörjer med människor och djur som var runt denna häst, en oerhört tuff tid för dom just nu. <3 


Spicy Sushi
1996-2019
15/5-19
Vår första tävling gick över förväntan bra. Vilken kanondag vi fick! Svårt att toppa den känner jag rent spontant, men vi ska givetvis försöka att hålla samma standard. 


Jag själv placerade mig som 2a och 3a med min egen och sen med kompisens häst. Vilket jag är så nöjd med. Dom kändes så fina. Oerhört kul att känna våra hästar så fräscha trots att dom båda har kommit upp i ålder. 17 och 19år och båda har gjort flertalet starter på travbanan innan tiden hos oss. Det är så fantastiskt vilka underbara djur dom är. 
Våren kom och den försvann men nu tror jag den är här för att stanna hoppas jag. Jag har börjat vänja in min på bete nu, men det behöver växa till sig lite till. Men det kommer, hellre detta än torkan som var ifjol. Hoppas innerligt att det inte blir så ett år till. 

På söndag är det dags för vår första utställning för i år. Förberedelserna är i full gång och vi ser fram emot dagen. Trots att hästen min ser hemsk ut mitt i fällningsperioden. Men men, så är det. Vi är med mest för att det är kul att träffa alla. Ny domare så det blir kul att se hur han dömer. Nya namn på startlistan även denna gång vilket jag tycker är jätteroligt! 
Hoppas att vi ses på söndag, även om ni inte tävlar är ni välkomna att komma och umgås med oss. /Linda18/4-19
Pennan i kollegieblocket glöder, planeringen för året är i full gång och det närmar sig med stormsteg. Snart är årets första tävling här och det är alltid något speciellt. En chans att checka av vinterträningen och se vart man står. 


Denna gången är jag både med och anordnar och tävlar. Men vi har flera grymma funktionärer som står redo. Jag ska dessutom tävla en ny häst som jag har haft hemma ett par månader nu. Ska bli kul. Jag är glad om vi bara sköter oss. Jag har inte hittat alla hans knappar ännu men det kommer lite för varje dag. Så vi får se. Men vi ska ha kul och vi ser så fram emot detta. Att få komma ut och träffa alla fina ekipage är bara det en enorm glädje.


Annars är det full fart precis som vanligt. Med våren och dess sommarvärme kom det hästhår både i maten och i ögonen. För att inte tala om vilken räddare i nöden torkumlaren är för alla kläder. 

Det blir ett kortare första inlägg här på denna sidan idag. Här kommer vi i styrelsen uppdatera när vi har något att säga. Nya hemsidan är så gott som klar och kan nu äntligen publiceras. Mycket hårt jobb har det vart helt klart. 


Bara några få dagar innan anmälningen till årets första tävling stänger så passa på nu och skicka iväg din anmälan. Vi ser fram emot den dagen och det hoppas vi du gör med. 

Tack för mig och jag vill passa på att önska alla en riktigt glad påsk ifrån hela styrelsen. /Linda